9

Interior

Exterior

Design fluid si elegant

Designul noului model atrage prin grila tip cascada, de mari dimensiuni, incadrata de faruri,
proiectoarele si luminile de zi cu aspect futurist.

Performante rutiere

Santa Fe este disponibil in versiunea de motorizare diesel si cu transmisie automata in opt trepte. Propulsoarele au fost modificate pentru a corespunde noilor standarde Euro 6C.

Functionalitate si confort

Intr-un mix de design si functionalitate, in habitaclu descoperim materiale de calitate si un spatiu generos. Vizibilitatea pentru partea din spate a fost imbunatatita prin extinderea suprafetei vitrate, geamurile secundare fiind marite cu 41%. Pentru al doilea rand de scaune, spatiul la picioare a crescut cu 38 mm, iar scaunele au fost inaltate cu 10 mm. Conducatorul auto si pasagerul fata beneficiaza de scaune reglabile electric, cu 10 pozitii diferite. Pentru mai multa flexibilitate, spatiul pentru bagaje a crescut cu 40 de litri, ajungand la 625 litri.

Noul afisaj reprezinta o premiera pentru Hyundai, prin intermediul ecranului de 8.5 inch fiind proiectate detalii relevante in campul vizual al conducatorului auto.
HUD asigura lizibilitate excelenta, precum si procesare rapida a informatiilor.

Sistemul previne accidentele blocand temporar usile, atunci cand un vehicul se apropie din spate. Folosindu-se de radar, sistemul detecteaza apropierea unui alt vehicul si avertizeaza conducatorul auto in cazul in care una dintre usi este deschisa. Sistemul permite astfel tuturor pasagerilor sa coboare in siguranta din masina.

Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala. Cu ajutorul DAW sunt analizate diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.

Noul sistem de tractiune integrala HTRAC

Santa Fe este echipat cu un sistem de tractiune integrala HTRAC (denumirea combina litera “H” din “Hyundai” si prima silaba a cuvantului “tractiune”), care presupune distributie electronica variabila a cuplului, in functie de viteza autovehiculului si de aderenta de care dispune fiecare roata. Aceasta este noua tehnologie 4×4 de la Hyundai, care controleaza distributia cuplului si a puterii de franare diferit pe cele doua punti, in functie de necesitate. Sistemul ofera suport conducatorului auto indiferent de conditiile meteo, chiar daca suprafata de rulare este acoperita cu zapada, reusind mereu sa imbunatateasca tinuta de drum si aderenta in viraje.

Cu ajutorul aceastei caracteristici inteligente va asigurati ca veti avea intotdeauna spatiu suficient pentru a a deschide hayonul in siguranta.

Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.

Fiecare Santa Fe comercializat va beneficia de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani de verificari periodice.

Geamuri electrice

Geamurile electrice pot fi actionate printr-o singura atingere, iar functia de siguranta inlatura posibilitatea unor accidentari la inchidere.

Ornament de protectie

Setul de protectie pentru praguri are rolul de a proteja impotriva zgarieturilor.

Sistem de sase airbaguri

Pornesti linistit la drum datorita sistemelor de siguranta integrate, printre care cele sase airbag-uri: doua frontale, doua laterale si doua cortina, care asigura protectia de jur imprejurul habitaclului.

Functie de memorare pentru scaunul conducatorului auto

Conducatorul auto si pasagerul fata beneficiaza de scaune reglabile electric, cu 10 pozitii diferite.

Caracteristici