9

Interior

Exterior

Indrazneste sa fii diferit.

Trebuie sa ai mereu curajul de a merge pe propriul drum, fara a urma tendinte impuse de ceilalti.
Cele mai bune momente din viata sunt cele in care luam singuri deciziile, avand curajul sa fim diferiti.
Asemenea Hyundai KONA. Il conduci. Il definesti.

Descopera Hyundai KONA.

Tu il definesti.

Noul Kona dispune de un design remarcabil, din orice perspectiva. Plafonul in doua nuante si oglinzile exterioare ofera posibilitati multiple de personalizare.

Design

Cu un design avangardist si echipamente de top, Kona a fost conceput pentru a veni in intampinarea clientilor cu un stil de viata dinamic.

Tu il evidentiezi.

Partea frontala integreaza grila tip cascada, componenta noii identitati vizuale Hyundai. Farurile duble – cu lumini de zi de tip LED amplasate deasupra farurilor cu LED- adauga o alura impresionanta.

Transmisie manuala in sase rapoarte.

Contribuie la eficientizarea consumului de combustibil. Transmisia manuala este asociata motorului pe benzina de 1,0 litri, cu tractiune fata.

Transmisie automata cu sapte trepte.

Transmisia cu sapte trepte si dublu ambreiaj combina economicitatea transmisiei manuale si confortul celei automate.

Conectivitate

Sisteme avansate.

Kona ofera functii avansate de conectivitate, care integreaza telefoanele de tip smartphone si permit utilizarea intuitiva si in siguranta a acestora in timpul deplasarii.

Head-Up Display (HUD).

HUD proiecteaza informatii relevante, direct in campul vizual al conducatorului auto, pentru procesarea rapida a informatiilor, fara a distrage atentia de la condus.

Sistem de navigatie cu ecran de 8 inch.

Sistemul multimedia cu ecran de 8 inch, disponibil optional pentru Kona, include functiile Apple CarPlay si Android Auto, pentru redare audio sau de telefon direct de pe smartphone, dar si o camera video pentru marsarier, cu linii de ghidare dinamica. Este disponibil si un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii actualizate in timp real despre vreme, trafic, radare* si cautare online a punctelor de interes.

Incarcare wireless.

Kona integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi). Starea de incarcare a telefonului este confirmata de un Led amplasat deasupra suportului.

Instrumentar de bord.

Ecranul LCD de 4,2″ ofera informatii importante despre modul de conducere, printre care sistemele de siguranta activa, consumul de combustibil, instructiunile de navigatie sau temperatura din exterior.

Hyundai SmartSense

Kona este echipat cu Hyundai SmartSense, o serie de sisteme de asistenta pentru conducatorul auto.

Asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni

Cu ajutorul senzorilor radar si a camerei frontale, FCA actioneaza in trei etape. Initial, sistemul avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

Asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)

LKA avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW)

Utilizand tehnologia radar, BCW impreuna cu sistemul de asistenta la schimbarea benzii de rulare monitorizeaza zonele laterale spate ale masinii si, in cazul in care la o incercare de schimbare a benzii este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare.

Tehnologie de iluminare cu LED

Asistenta pentru faza lunga (HBA) permite comutarea in mod automat a fazei lungi / scurte in momentul in care este detectat un autovehicul din sens opus. Mai mult, sistemul de asistenta la faza scurta (LBA-S) actioneaza lampile aditionale in functie de viteza vehiculului si unghiul de virare.

Sistemul de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier (RCCW)

Cu ajutorul senzorilor radar, sistemul RCCW detecteaza vehiculele aflate in trafic in spate, atunci cand autovehiculul este manevrat pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto prin semnale sonore si vizuale.

Sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW)

Sistemul permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala. Cu ajutorul sistemului sunt analizate diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.

Spatiu extins

Kona beneficiaza de spatiu generos pentru pasageri si bagaje, dar si de compartimente suplimentare de depozitare. Indiferent de tipul calatoriei, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila.

Kona se afla printre cele mai bine clasate autovehicule din segmentul din care face parte in privinta spatiului disponibil pentru picioare, umeri si cap. Zona pentru picioare este generoasa, atat in partea din fata (1.054 mm), cat si in spate (880 mm). Portbagajul are un volum de 361 litri, care poate fi extins pana la 1.143 litri, prin rabatarea banchetei din spate.

Tu decizi

Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat. Mai mult, Kona este disponibil optional cu un ecran tactil de 8″, care include functiile Apple CarPlay™ si Android Auto™. Puterea este in mainile tale.

Sistem audio Krell.

Ecran tactil de 8 inch.

Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret Program Hyundai 2021* Pret Program Remat 2021
1.0 l, T-GDi, 120 CP, 2 WD, Comfort Comfort 19.885 € 16.553 € 15.054 € 13.529 € **
1.0 l, T-GDi, 120 CP, 2 WD, Highway Highway 21.551 € 18.219 € 16.720 € 15.195 € **
1.0 l, T-GDi, 120 CP, 7 DCT, 2 WD, Highway Highway cu 7 DCT 22.979 € 19.647 € 18.148 € 16.623 € **
1.0 l, T-GDi, 120 CP, 2 WD, M-Hybrid 48V, Highway N Line Highway N Line M-Hybrid 24.526 € 21.551 € 20.052 € 17.917 € ***

Caracteristici