12

Interior

Exterior

Fascinatie si rafinament

Noul model i40 a fost proiectat avand ca obiectiv principal atat confortul conducatorului auto, cat si al pasagerilor.
Toate elementele, de la habitaclul spatios la formele fluide, au fost create pentru a oferi o experienta placuta la volan.

Grila tip cascada

Grila frontala cu detalii cromate, proiectoarele
de ceata cu lumini de tip LED si exteriorul
elegant sporesc atractivitatea
modelului i40.

Design remarcabil

Actualizarile de design privind grila hexagonala si farurile frontale confera modelului un aspect fascinant.

STransmisie cu dublu ambreiaj in sapte trepte (DCT)

Pentru eficienta kilometrica si performanta la accelerare este disponibila transmisia cu dublu ambreiaj in sapte trepte (DCT)*. Alaturi de stabilitate, vehiculul ofera acum deopotriva eficienta unei transmisii manuale si confortul unei transmisii automate.

Sistem de control electronic al amortizoarelor spate (ECS)

Conducatorul auto are posibilitatea de a adapta setarile suspensiei prin intermediul selectarii modurilor de condus, pentru a se potrivi propriului stil. Prin alegerea unui anumit mod sunt adaptate, de asemenea, si raspunsurile directiei si transmisiei.

Spatii de depozitare (consola centrala)

Spatii de depozitare (suporturi pentru pahare)

Torpedou cu functie de racire

Transmisia manuala in 6 trepte

Pentru pasionatii de condus, care prefera sa schimbe singuri treptele de viteza, i40 propune o transmisie manuala in 6 trepte. Economica, silentioasa, lina si durabila.

Padele pe volan

Puteti beneficia de schimbari rapide, accelerari si decelerari, ale treptelor de viteza prin intermediul padelelor montate in spatele volanului, cu un design inspirat de cel de pe modelele sport de lux.

Sistemul "drive mode"

Sistemul permite modificarea caracterului vehiculului, prin reglarea mai multor parametri responsabili de comportamentul rutier.

Ecran de bord Supervision

Ecranul supervision TFT LCD color de 4.2″ pentru instrumentarul de bord ofera o claritate exceptionala a informatiilor afisate, oferind in acelasi timp un confort vizual si o facilitate deosebita pentru citirea informatiilor. Plasat intre cele doua afisaje cilindrice, ecranul LCD ofera informatii utile precum distanta parcursa, consumul mediu de carburant, date ale sistemului de asistenta la parcare, etc.

Faruri cu sistem de iluminare adaptiv

In momentul activarii semnalului de dreapta sau de stanga la executarea unei manevre de virare se va activa automat si farul corespondent pentru iluminarea virajului. Standard pe toate modelele, acest sistem contribuie la evidentierea pietonilor si a diferitelor obstacole. Sistemul optional de iluminare adaptiv (AFLS) utilizeaza un mecanism pivotant care este conectat la coloana de directie, astfel incat fasciculul luminos al farurilor sa urmareasca in permanenta directia in care ruleaza masina, indiferent de modul de functionare al farurilor.

Sistem audio cu 6 incinte acustice

Sistemul audio standard dispune de 6 incinte acustice, radio AM/FM si CD player cu MP3. Sistemul audio premium propune si o magazie cu 6 CD-uri, precum si un amplificator cu sub-woofer.

Sistem de asistenta la parcare (PAS)

Acest sistem disponibil optional va ajuta sa parcati in siguranta. In momentul in care comutati in treapta pentru marsarier, senzorii fata si spate incep sa masoare spatiul disponibil, iar in apropierea obstacolelor vor emite un semnal sonor. Un alt element al pachetului optional este si sistemul de afisare al camerei pentru marsarier.

Frana de mana electronica (EPB)

Usor de utilizat, frana de mana este activata prin apasarea unui buton.

Sistem de ancorare pentru scaunul de copii

Sistemul ISOFIX usor de utilizat asigura fixarea solida pentru maxima siguranta.

Retrovizoare electronica electrocroma (ECM)

Oglinda retrovizoare interioara electronica electrocroma (ECM) sesizeaza si reduce automat intensitatea reflexiei luminii farurilor vehiculelor din spate, diminuand astfel semnificativ si oboseala ochilor.

Sistem audio
(Radio / CD / MP3)

Sistemul audio standard dispune de 6 incinte acustice, radio AM/FM si CD player cu MP3.

Buton start / stop motor

Butonul start / stop motor elimina un pas inutil: inserarea cheii pentru demarare. In momentul in care soferul poseda cheia asupra sa, i40 poate demara doar printr-o simpla apasare de buton.

Conexiuni (AUX si USB)

Modelul dispune de prize pentru conectarea celor mai uzuale tipuri de dispozitive de redare audio, inclusiv stick-uri de memorie cu USB.

Caracteristici