15

Interior

Exterior

PREGATIT IN ORICE MOMENT
PENTRU NOI PROVOCARI

Construit avand la baza experienta Hyundai, la nivel global, ca producator de autovehicule comerciale,caracteristicile noului H350 garanteaza o experienta placuta posesorilor, oferind atat clientilor persoane fizice,cat si celor juridice, flexibilitatea necesara pentru a-si atinge obiectivele.

Grila hexagonala

Desi a fost conceput ca un instrument de lucru puternic si fiabil, H350 preia stilul modern al autovehiculelor gamei, partea frontală incluzand elementul comun noilor modele Hyundai: grila hexagonala

Fluidic sculpture

Inspirat de “fluidic sculpture”, filosofia proprie de design
Hyundai, noul H350 impresioneaza
pana la cel mai mic detaliu.

Blocuri optice fata

Blocurile optice cu tehnologie LED invaluie lateralele partii frontale si confera noului model un aspect dinamic distinctiv si o vizibilitate sporita.

Spatiu de incarcare generos si versatil

Oricare ar fi nevoile dumneavoastra, H350 se adapteaza perfect. Noul model ofera un raport eficient intre dimensiunile exterioare – interioare si zona de incarcare, permitand stocarea a cinci europaleti în zona generata, cu olungime de 3.665 mm, ajungand astfel la un spatiu pentru marfa de 12.9 m³.

CONFORT SI MANEVRABILITATE PENTRU O EXPERIENTA PLACUTA LA VOLAN

H350 preia stilul modern al gamei Hyundai, prezentand un design aerodinamic aparte. Manevrabilitatea combinata cu tinuta stabila si confort, contribuie la o experienta placuta oferita la volanul modelului.

Treapta bara de protectie frontala

Bara de protectie frontala are un caracter estetic si practic, integrand o treapta laterala pentru accesul si curatarea facila a parbrizului.

Oglinda retrovizoare

Pentru un plus de vizibilitate in partea din spate, autovehiculul poate fi echipat cu oglinzi retrovizoare cu brat lung.

Treapta bara de protectie spate

Bara de protectie spate poate incorpora optional o treapta pentru a facilita accesul in zona cargo.

UN NIVEL DE CONFORT DEOSEBIT PENTRU CONDUCATOR AUTO SI PASAGER

Hyundai transfera pe noul vehicul comercial H350 tehnologii care echipeaza autoturismele sale,oferind astfel niveluri premium de confort si utilitate.

Comenzi electrice geamuri

Pozitionat ergonomic pentru conducatorul auto, panoul de comenzi include butoane pentru controlul geamurilor si al retrovizoarelor exterioare.

Torpedou cu sistem de racire

Torpedoul nu mai este doar un spatiu pentru depozitarea manualului de utilizare si a cartii tehnice. Acesta include ventilatie special conceputa pentru a mentine bauturile la temperatura dorita, pe timp de vara.

Bancheta ajustabila

Bancheta cu design european, destinata conducatorului auto, este dotata cu functie de amortizare pe opt directii, si optional, cu suspensie si functie de incalzire

Cutie manuala in sase trepte

Acesta este completat de un sistem de asistenta la schimbarea treptelor de viteza, care ii indica conducatorului auto treapta optima pentru un consum eficient de combustibil.

Sistem Idle Stop & Go (ISG)

Printr-un nou sistem ISG, motorul este oprit automat in momentul in care autovehiculul stationeaza si este pornit in momentul in care pedala de ambreiaj este actionata.

Sistem avansat de management al bateriei (ABMS)

ABMS regenereaza energia consumata la franare.

Otel de inalta rezistenta

Sasiul monococa incorporeaza in proportie de 75% otel de inalta rezistenta, creand astfel un cadru rigid, cu o structura inchisa pentru durabilitate maxima. Hyundai H350 este conceput in proportie de 98% din otel anti-coroziune, sasiul autovehiculului fiind protejat prin vopsire in camp electrostatic, pentru mai multa protectie..

Semnal de avertizare in cazul franarii de urgenta (ESS)

Semnalul de alerta a opririi de urgenta (ESS) avertizeaza participantii la trafic asupra franarii puternice a vehiculului, pentru a limita posibilele coliziuni.

Sistem de protectie impotriva rasturnarii (ROM)

Sistemul de protectie impotriva rasturnarii asigura stabilitatea autovehiculului, diminuand sansele de rostogolire laterala mai ales in situatia unui viraj strans.

UN NIVEL INALT DE CONFORT

Inchidere centralizata cu telecomanda

Poti activa sau dezactiva cu usurinta sistemul de inchidere al noului H350 pentru un acces facil.

Spatiu depozitare cu priza de 12 V

Cabina modelului H350 ofera numeroase spatii practice de depozitare. Printre acestea se numara un spatiu pe consola centrala care ofera acces facil la o priza de 12 V.

Usile pivotante cu o deschidere de 270 de grade

Partea din spate a noului H350 are un caracter practic pronuntat. Usile pivotante se deschid sub un unghi de 180 si respectiv 270 de grade, permitand incarcarea si descarcarea cu usurinta a oricarui tip de incarcatura.

Spatiu de depozitare pozitionat sub scaunul pasagerului

Spatiul de depozitare poate fi accesat ridicand bancheta in partea pasagerului si este perfect pentru stocarea echipamentului de protectie sau solutiilor de curatare.

Retrovizoare laterale incalzite

Pentru o vizibilitate sporita, vehiculul dispune de retrovizoare exterioare electrice incalzite

Conectivitate

H350 este echipat cu sisteme multimedia avansate, precum cel audio. Modelul beneficiaza in echiparea standard de cel mai recent sistem audio, cu radio DAB si functii USB, CD, MP3, AUX, hands free Bluetooth si conexiune iPod.

Caracteristici